Loaded

Blog

Na našem blogu lahko spremljate vsakodnevne novice o Leanpayu

3 glavne prednosti nakupa avtomobila na obroke z Leanpay

Študija primera: Leanpay & A2U

Leanpay z umetno inteligenco spreminja pravila igre

Vse okrog nas umetna inteligenca narekuje nove trende in napredne tehnologije. Prilagoditev tem spremembam je ključnega pomena, zlasti ko se podjetja soočajo z nalogami, ki se pogosto ponavljajo in jih upočasnjujejo pri produktivnosti. Vključitev umetne inteligence v delovne procese tako omogoča podjetjem, da se razbremenijo repetitivnih nalog in se osredotočajo na kompleksnejše zadolžitve. Na ta način lahko podjetja zagotavljajo relevantnost in kompetitivnost v hitro razvijajočem se svetu.

V zadnjem letu smo se tudi pri Leanpayu podali na pot, da bi v svoje delo vključili umetno inteligenco. Tako nam je uspelo ustvariti Leo - našo virtualno asistentko za podporo strankam.

V najnovejšem blogu si preberi, kaj smo želeli doseči z oblikovanjem Lee, kako nam je to uspelo in kdo nam je pri tem pomagal.

Leanpay pozna že vsaka 3. oseba v Sloveniji

Pomlad zaključujemo z dobrimi novicami glede prepoznavnosti Leanpaya v Sloveniji. Zunanja raziskava, ki jo je izvedla tržno raziskovalna agencija Ipsos nakazuje na rast in krepitev našega položaja na trgu. V novem blogu razkrivamo rezultate in ugotovitve, kako smo prepričali Slovence, da se odločijo za enostavne nakupe na obroke Leanpay.

Prihrani pri ogrevanju z Leanpay

V svetu, kjer trajnost postaja vedno bolj pomembna, je ključnega pomena izbirati rešitve, ki so prijazne tako do okolja kot do tvojega proračuna. Zato smo veseli, da lahko predstavimo Zeleni nakup na obroke Leanpay, s katerim ti stopamo korak bližje in ti omogočamo finančno bolj dostopno zeleno prihodnost.

8 najbolj vročih vprašanj o Leanpayu

V današnjem digitalnem svetu se vse več ljudi odloča za alternativne načine financiranja, kot je Leanpay. Popolnoma digitalna finančna storitev je namreč odlična rešitev, saj ti omogoča nakupovanje na obroke brez obiskov banke in papirne dokumentacije.