Loaded

Blog

Na našem blogu lahko spremljate vsakodnevne novice o Leanpayu

Zeleni nakup na obroke - Naložba za boljše okolje in finančno varnost

V današnjem blogu se bolj podrobno poglobimo v svet zelenih nakupov, kjer ti bomo razložili, zakaj so to najboljše naložbe, kako vplivajo na okolje in na tvojo finančno varnost. Preberi tudi, kako ti lahko pri Leanpayu pomagamo, da hitreje in lažje prideš do zelenih tehnologij.

Novo partnerstvo: LEANPAY in Zveza nogometnih sodnikov Slovenije

Veseli smo, da lahko končno najavimo novo sodelovanje z Zveza nogometnih sodnikov Slovenije, ki smo ga pripravljali v preteklih mesecih. Oboji se zavzemamo za pošteno igro - sodniki na nogometnem igrišču, Leanpay pa pri obročnem plačevanju.

Leanpay darila za zaključek leta 2023

Skupaj lahko gremo korak dlje, o vsem tem pričajo vsi mejniki, ki smo jih dosegli v letu 2023 in ki jih ne bi zmogli doseči brez pomoči in podpore naših uporabnikov in partnerjev.

Zato je pomembno, da jim je še posebej izrazimo svojo hvaležnost. Majhna dejanja in pozornosti štejejo več, kot si mislimo in prav je tako. S tem v mislih smo pripravili decembrska darilca, s katerimi smo presenetili naše partnerje in naše najbolj zveste stranke. Preberite si več o pripravljenih presenečenjih.

Odgovoren pristop k financiranju in posojanju

Leanpay si že od svojih začetkov prizadeva za zmanjšanje tveganj za potrošnike s številnimi zaščitnimi ukrepi za potrošnike, ki jim omogočajo, da odgovorno kupijo zdaj in plačajo pozneje.

Leanpayjev mejnik: 100.000 nakupov, opravljenih z Leanpayjem v Sloveniji

Od leta 2017 je naš cilj pri Leanpay zagotoviti kupcem odgovorno, pošteno in enostavno možnost plačila na obroke kjer koli in kadar koli. In trdo delo se obrestuje.

Uživaj zdaj in plačaj pozneje! Kako ti Leanpay med nakupovanjem pomaga prihraniti denar za nujne primere?

Če ste kot večina ljudi na svetu, veste, da je sklad za nujne primere ključnega pomena za uspešno upravljanje vaših financ. Vendar varčevanje ni vedno enostavno, zlasti če živite od plače do plače. Tu vam pride prav Leanpay s svojo možnostjo Kupi zdaj in plačaj pozneje (BNPL).