Loaded

Blog

Na našem blogu lahko spremljate vsakodnevne novice o Leanpayu

Odgovorno kreditiranje v času inflacije

Naraščajoča inflacija in začetek tehnične recesije sta spodbudila dodatne regulativne ukrepe na ravni centralnih bank. Te povsod po svetu zvišujejo obrestne mere, da bi zmanjšale likvidnost na trgu in tako zaustavile rast cen.

Leanpay je pionir ''Kupi zdaj, plačaj pozneje'' 3.0

Družba Leanpay je vodilna na poti do Kupi zdaj in plačaj pozneje 3.0

Po arhaičnih finančnih rešitvah BNPL 1.0 in nereguliranem eksperimentu BNPL 2.0 je slovensko podjetje Leanpay pionir razvoja celovite rešitve BNPL 3.0. Enostavno, pregledno, odgovorno, digitalno obročno plačevanje kjerkoli, za manjše in večje nakupe, brez prezadolženosti potrošnika, v najkrajšem možnem času, brez papirjev in kartic.

Odgovorno kreditiranje mora biti temelj sistema ''Kupi sedaj, plačaj pozneje'

Kupi zdaj in plačaj pozneje (BNPL) je uveljavljena kot ena najhitreje rastočih niš na področju fintech. Takšne storitve so se razmahnile med pandemijo Covida, ko se je življenje potrošnikov spremenilo in so se njihove nakupovalne navade dramatično spremenile v korist nakupovanja prek spleta in mobilnih naprav.

Uživaj zdaj in plačaj pozneje! Kako ti Leanpay med nakupovanjem pomaga prihraniti denar za nujne primere?

Če ste kot večina ljudi na svetu, veste, da je sklad za nujne primere ključnega pomena za uspešno upravljanje vaših financ. Vendar varčevanje ni vedno enostavno, zlasti če živite od plače do plače. Tu vam pride prav Leanpay s svojo možnostjo Kupi zdaj in plačaj pozneje (BNPL).

Prvi mednarodni teambuilding Leanpay na Hrvaškem in kaj se lahko iz njega naučite

Leanpay je mednarodno podjetje, ki združuje več kot 60 zaposlenih s pisarnami v petih različnih državah srednje in vzhodne Evrope (Hrvaška, Madžarska, Romunija, Srbija in Slovenija). Verjamemo, da je ta raznolikost naš temelj, ki bogati storitve, ki jih ponujamo našim strankam in partnerjem.

Leanpayjev mejnik: 100.000 nakupov, opravljenih z Leanpayjem v Sloveniji

Od leta 2017 je naš cilj pri Leanpay zagotoviti kupcem odgovorno, pošteno in enostavno možnost plačila na obroke kjer koli in kadar koli. In trdo delo se obrestuje.