Loaded

Blog

Na našem blogu lahko spremljate vsakodnevne novice o Leanpayu

Najlažji način za obročno plačilo ortodontskih storitev

Ortodontske storitve, kot so zobni aparati in drugi zobozdravstveni posegi, pogosto predstavljajo večjo finančno obremenitev, saj lahko znašajo več tisoč evrov. Čeprav so ti posegi ključni za dolgoročno zdravje zob in splošno dobro počutje, so lahko stroški visoki in jih marsikdo ne more poravnati v enkratnem znesku. Rešitev za mnoge posameznike in družine predstavlja plačilo na obroke. Ena izmed najbolj preprostih in fleksibilnih možnosti za to je uporaba plačila na obroke Leanpaya.

Znižana obrestna mera za večje nakupe

Večji nakupi niso zgolj priložnost za zadovoljitev tvojih želja ali potreb ter investicija za boljšo raven življenja. Temveč predstavljajo pomembne finančne odločitve, ki lahko vplivajo na tvoje vsakodnevno življenje.

Študija primera: Leanpay in Waltis

V tej študiji primera bomo raziskali, kako je partnerstvo z Leanpayem pripomoglo k optimizaciji poslovnih procesov Waltisa, povečalo finančno stabilnost podjetja ter olajšalo nakupne odločitve strank, s čimer je podjetje doseglo nove poslovne uspehe.

Leanpay pridobil investicijo serije B v vrednosti 10 milijonov €

Leanpay pridobil investicijo serije B v vrednosti 10 milijonov € BlackPeak Capital in Catalyst Romania Fund II s ciljem postati vodilni ponudnik digitalnega potrošniškega financiranja v regiji Srednje in Vzhodne Evrope

7 razlogov, zakaj preveriti svoj limit pri Leanpay?

Leanpay ti ponuja idealno rešitev – možnost ‘’Preveri svoj limit’’, ki ti omogoča, da brez dolgotrajnih postopkov in neobvezujajoče preveriš svojo kreditno sposobnost.

V nadaljevanju ti predstavljamo 7 razlogov, zakaj moraš preveriti svoj limit pri Leanpay.

3 glavne prednosti nakupa avtomobila na obroke z Leanpay