Loaded

Prihrani pri ogrevanju z Leanpay

20.05.2024. | 0 min branje

V svetu, kjer trajnost postaja vedno bolj pomembna, je ključnega pomena izbirati rešitve, ki so prijazne tako do okolja kot do tvojega proračuna. Zato smo veseli, da lahko predstavimo Zeleni nakup na obroke Leanpay, s katerim ti stopamo korak bližje in ti omogočamo finančno bolj dostopno zeleno prihodnost.

Te zanima več o Zelenem nakupu na obroke Leanpay? Želiš izvedeti, katere so prednosti uporabe? S katerimi partnerji smo povezani ter slišati več s strani zadovoljnih strank?

Nadaljuj z branjem in se podrobneje seznani z Zelenim nakupom na obroke Leanpay v spodnjem blogu.

Kaj je zeleni nakup na obroke Leanpay?

Zeleni nakup na obroke Leanpay je storitev, ki jo izvaja Leanpay, da spodbuja potrošnike k nakupu trajnostnih in okolju prijaznih izdelkov na obroke. Leanpay ti omogoča, da finančno dostopno investiraš v okolju prijazne izdelke, ki prispevajo k bolj zeleni prihodnosti.

To so izdelki kot:

  • peči na drva,
  • klimatske naprave,
  • prezračevani sistemi,
  • sončne elektrarne,
  • ogrevalni sistemi,
  • izolacije,
  • hranilniki energije in še več.

Prednosti peči na polena ali pelete Waltis

Peči na polena ali pelete Waltis so idealna izbira za vse, ki želijo ogrevati svoj dom na trajnosten način. Uporaba lesa ali hlodovine kot obnovljivega vira energije ne le zmanjšuje tvoj ogljični odtis, ampak tudi zagotavlja visoko učinkovitost in dolgoročno znižuje stroške ogrevanja. Peči Waltis so zasnovane tako, da maksimalno izkoristijo energijo lesa, kar pomeni manjšo porabo in več toplote za tvoj dom.

In najbojši del? Za te visokokvalitetne izdelke ne potrebuješ posegati v svoje prihranke in jih izprazniti. S pomočjo Leanpaya jih razdeliš na obvladljive mesečne obroke po svojih željah.

Kako lahko koristiš Zeleni nakup na obroke Leanpay za zeleno tehnologijo?

Leanpay je enostavna in hitra finančna storitev, ki ti omogoča nakup zelenih tehnologij na obroke z nižjo obresnot mero, kot pri klasičnem nakupovanju na obroke Leanpay. Zavedamo se ključnega pomena, ki ga imajo zelene tehnologije na naš vsakdan in našo prihodnosti. Saj smo z njimi en korak bližje k bolj trajnostni prihodnosti.

Postopek je zelo preprost:

  1. Izbereš izdelek, ki ga želiš kupiti.
  2. Izbereš Leanpay kot način plačila.
  3. Po hitri odobritvi izbereš število obrokov, do največ 84 mesecev.
  4. Zaključiš nakup kar na licu mesta nakupa.
  5. Pričneš z naložbo v prihodnost in na daljši rok prihraniš z zmanjšano porabo energije.

Oglej si video in odkrij, kako enostavno je uporabljati Leanpay za Zeleni nakup na obroke.

Prednosti Zelenega nakup na obroke Leanpay

Leanpay ponuja številne prednosti pri nakupu zelenih tehnologij na obroke: nižja obrestna mera, brez skritih stroškov, hitra odobritev, potrditev nakupa kar pri prodajalcu in prilagodljivi načrti plačil.

Naš brezhiben postopek zagotavlja, da kupci takoj zaključijo nakup na prodajnem mestu, kar naredi proces gladek in brez stresa. S tem se osredotočamo na reševanje pogostih težav, kot so visoki začetni stroški in zapleteni postopki financiranja.

Edvin, uporabnik Leanpaya in kupec pri Waltisu, pravi:

Pri Waltisu so mi svetovali Leanpay. V glavnem, to je bilo čisto enostavno. Najprej mi je prodajalec razložil, kako bo to potekalo. Seveda sem šel potem na njihovo stran. Se prijavil, izpolnil prijavo. In to je bilo res enostavno. Par minut. 10 minut. Pa fertik. Brez kake laufarije. Nič. To lepo na sedežni, doma, prek telefona. In je bilo zaključeno.

Odlično sodelovanje Waltis in Leanpay

Primer odličnega sodelovanja med ponudnikom peči in nakupovanjem na obroke je partnerstvo med Waltisom in Leanpayem.

S skupnimi močmi svojim kupcem omogočamo, da na enostaven in dostopen način investirajo v trajnostne rešitve za svoj dom. Peči na drva in pelete Waltis zagotavljajo učinkovitost, udobje in trajnost, Leanpay pa hkrati nudi možnost, da uporabniki lahko dostopajo do teh prednosti na finančno ugoden način.

Poskrbi za okolju prijazno ogrevanje svojega doma na finančno dostopen način in prispevaj k boljši prihodnosti za vse.