Loaded

Novo partnerstvo: LEANPAY in Zveza nogometnih sodnikov Slovenije

31.01.2024. | 0 min branje

Veseli smo, da lahko končno najavimo novo sodelovanje z Zveza nogometnih sodnikov Slovenije, ki smo ga pripravljali v preteklih mesecih. Oboji se zavzemamo za pošteno igro - sodniki na nogometnem igrišču, Leanpay pa pri obročnem plačevanju.

Veseli smo, da lahko končno najavimo novo sodelovanje z Zveza nogometnih sodnikov Slovenije (ZNSS), ki smo ga pripravljali v preteklih mesecih. Oboji se zavzemamo za pošteno igro - sodniki na nogometnem igrišču, Leanpay pa pri obročnem plačevanju.

Zakaj je to sodelovanje ključno?

1. Transparentnost in poštena igra

Pri Leanpayu je poštena igra del našega DNK-ja. Smo namreč predani oblikovanju finančnih storitev, ki temeljijo na transparentnosti in opolnomočenju strank

  • Ciljamo na dolgoročno sodelovanje raje, kot na hitri zaslužek, tako s kupci, kot s parterji
  • Vse stroške transparentno pokažemo na enem mestu že pred odločitvijo za nakup
  • Ne skrivamo pomembnih informacij v drobni tisk ali z nerazumljivim žargonom
  • Strankam omogočimo načrtovanje finančnih obeznosti saj si lahko izberejo znesek in število obrokov
  • Kot polnopravni član kreditnega registra SISBON omogočamo nakupe strankam v skladu z njihovo kreditno sposobnostjo in tako preprečujemo prezadolževanje

Tu naša vizija z roko v roki stopa z ZNSS, ki spodbuja k korektni in pošteni igri ter profesionalnosti na igrišču.

Matjaž Omejc, vodja Leanpay Slovenija, nam je povedal:

Veselim se sodelovanja z Zvezo nogometnih sodnikov Slovenije, ne le za podporo finančne prilagodljivosti, temveč tudi za spodbujanje duha poštene igre, odgovornosti in transparentnosti. To partnerstvo odraža našo zavezanost spodbujanju posameznikov k odgovornemu doseganju finančnih ciljev. Naša vizija je tesno povezana z načeli, ki jih ZNSS spoštuje na področju športa. Verjamem, da bo to uspešno sodelovanje med športom in financami!

2. Preveri svoj limit in odkrij, kako daleč lahko greš!

Kot nogometni sodniki na vsaki tekmi in izven nje odkrijajo svoj meje ter potencial, tudi mi z Leanpay prilagodljivimi plačilnimi možnostmi omogočamo svojim strankam, da uresničujejo svoje finančni potencial.

David McDowell Zor, predsednik ZNSS, je dejal:

Partnerstvo s podjetjem Leanpay je več kot le sodelovanje, je skupna zaveza k odličnosti. Ta novi korak z družbo Leanpay nam omogoča, da še bolj okrepimo svoje vrednote poštene igre in integritete. Zavezanost podjetja Leanpay k odgovornemu posojanju in preglednemu poslovanju odraža našo zavezanost najvišjim standardom v igri. Skupaj gradimo zgodbo o poštenosti, preglednosti in uspehu tako v svetu financ kot v svetu športa. Veselim se, da bomo skupaj dosegli nove mejnike!

3. Inovativnost in osebna rast

Tako Leanpay kot ZNSS spodbujamo inovativni pristop pri delovanju. Leanpay kot ponudnik inovativnih finančnih storitev omogočamo svojim strankam, da stopijo korak naprej k svojim ciljem. Prav tako tudi nogometni sodniki skozi svoje nastope in kariero delajo na osebni rasti, da so lahko kos odgovorni nalogi.

4. Timsko delo, inkluzivnost ter profesionalnost

Leanpay verjamemo v to, da lahko le z ekipnim duhom, skupno podporo in motivacijo dosežemo zastavljene poslovne cilje. Smo združeni v raznolikosti in enakopravnosti vseh naših članov, saj verjamemo, da nam prav to omogoča nov pogled na naše delo. Tu sovpadamo z vizijo in mizijo ZNSS, ki pri svojem delu spodbujajo k inkluzivnosti in profesionalnosti. .

Odkrij, kako daleč lahko greš - skupaj z Leanpay in ZNSS!